Faceți căutări pe acest blog

duminică, 23 octombrie 2011

Cursuri de Qigong (Chikung) si Taijiquan (Taichichuan) - Condica de reclamatii si sugestii (impresii, observatii, propuneri, nemultumiri, injuraturi)

Asta este o pagina pentru elevi sau cursanti, unde sa poata sa comenteze si sa isi expuna parerile in special cei care au participat macar o data la cursurile sau antrenamentele de Tai Ji Quan(Tai Chi Chuan) sau de Qi Gonq(Chi Kung) tinute de mine, dar si cei care sunt doar interesati de aceste subiecte de discutie.

Asadar, orice impresii, observatii, propuneri, sugestii, nemultumiri, reclamatii (sau injuraturi) aveti, le puteti posta aici, sub forma de comentarii (inclusiv anonime daca doriti). Ce va place, ce nu va place , ce vreti sa facem mai mult, ce vreti sa facem mai putin sau deloc, ce vreti sa facem in plus, daca sunteti multumiti de structura antrenamentelor, etc. puneti aici sub forma de comentarii.

De asemenea, ma intereseaza ca cei care au mai urmat si alte scoli de Tai Ji(Tai Chi) sau Qi Gong(Chi Kung), si au mai invatat si cu alti instructori, sa isi expuna parerile proprii, ce fac eu in plus sau in minus, ce e mai bine sau mai rau decat in alte parti.

Asta e de asemenea si locul de dat cu pietre. Orice nemultumiri sau reclamatii aveti, le puteti pune aici. Se accepta si injuraturile, daca limbajul folosit nu e prea dur sau prea colorat.

Asadar, spor la comentat!

Un comentariu:

  1. Wеll to me Martial Arts means reѕpect and disсіpline.
    Ι have trained in diffеrent Mаrtial arts now fοr
    ωell above 21 yeагs. I haνe seen quitе a
    lot οf people stіcκ arοund but οne thing that I have notіcеd will
    be the reѕpect and disciplіne hаving changed those peoples ρerception
    of life.
    Little ones that haѵe started that аrе now on the wrong ѕіde of the traсks, always іn
    troublе and no іdea hοw to respect other kiԁs.
    Put them in a controllеԁ environmеnt wіth diѕciρline
    аnd fighting and thеy sοon start to understand.


    Martial artѕ іs a great teсhnique foг κids аnd adults tο get
    rіd of thеir aggressіon without hurting or bullyіng аnyone.

    RăspundețiȘtergere